Mandag til lørdag fra kl. 17.00 - 21.00

Vi tilbyder hver aften et ta’ selv bord, hvor der er fokus på bæredygtighed, økologi, grøntsagsretter, frilandskød og i det hele taget dejlig mad til en god pris.

Menuen ændres hver 2-3. mdr.

MENU

– til og med d. 23 nov.

BRØD OG DIP

  • Hjemmebagt surdejsbrød m. rørt smør, krydderolier & dip
  • Pesto,  aioli &  persille hummus

FORRET

  • Bagt torskefisk med skilt fløde, saltet kålrabi, agurk, hyben & tallerkensmækker
  • Asiatiske fish cakes med sursød mangosauce & frisk koriander

DET VARME

  • Langtidsstegt svinebryst m. rosmarin & hvidløg
  • Kanin køller med soya, brunet smør, tørrede urter & blomster
  • Okse culotte m. ristede svampe & bagte løg
  • Spaghetti & meatballs med parmesan & urter
  • Crustini m. topping
  • Falafel, yoghurt, koriander & chili
  • Bagte rodfrugter med hvidløg rosmarin & havsalt
  • Cremet svampe sauce med hvidvin & citron

DET KOLDE

  • Sprøde grøntsags snacks fra den lokale landmand
  • Asien broccoli, edamamebønner  m. goma dressing
  • Cesar salat m. croutons, lagret vesterhavsost & klassisk dressing
  • Fennikel slaw med kål, dild & tørret tranebær
  • Bagte beder i flere farver med lagret æble eddike
  • Salat på byg kerner, kørvel, blomkål, citron & gedefeta
  • Kartoffelsalat med artiskok, persille, citron & salatløg

DESSERT

  • Pocheret pære m. salt karamel & fed cremefraiche samt sprød crumble
  • Ostebræt m. udvalgte modne oste, sødt & sprødt

 

Og det kan ske, vi ændrer lidt i menuen, da vi elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

MENU

fra mandag d. 23. nov. til og med d. 21. dec.

BRØD OG DIP

  • Hjemmebagt surdejsbrød m. rørt smør, krydderolier & dip

FORRET

  • Gravad laks m. rævesauce, frittet palme kål & dild
  • Fiskefrikadeller m. rørt remoulade

DET VARME

  • Porchetta m. urter, tyttebær og rødkål
  • Confiteret andelår m. julekrydderier og saltbagt selleri
  • Blomkålsgratin m. mornay sauce
  • Spaghetti & meatballs med parmesan & urter
  • Ratatouille på tomat
  • Falafel, yoghurt, koriander & chili

DET KOLDE

  • Sprøde grøntsags snacks fra den lokale landmand
  • Sprød grønkålssalat m. granatæbler, pærer og syltet dressing
  • Klassisk waldorf salat
  • Salat m. friske figner, pinjekerner og senneps vinaigrette
  • Bagte beder i flere farver med lagret æble eddike
  • Salat på byg kerner, kørvel, blomkål, citron & gedefeta
  • Bønnesalat m. mandler og karse

DESSERT

  • Klassisk Ris a la mande m. lun kirsebær sauce
  • Ostebræt m. udvalgte modne oste, sødt & sprødt

 

Og det kan ske, vi ændrer lidt i menuen, da vi elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

En del af familien...

Book Bord