Mandag til lørdag fra kl. 17.00 - 21.00

Vi tilbyder hver aften et ta’ selv bord, hvor der er fokus på bæredygtighed, økologi, grøntsagsretter, frilandskød og i det hele taget dejlig mad til en god pris.

Menuen ændres hver 2-3. mdr.

MENU

fra onsdag d. 27. nov. til og med d. 21. dec.

BRØD OG DIP

  • Hjemmebagt surdejsbrød m. rørt smør, krydderolier & dip

FORRET

  • Gravad laks m. rævesauce, frittet palme kål & dild
  • Fiskefrikadeller m. rørt remoulade

DET VARME

  • Porchetta m. urter, tyttebær og rødkål
  • Confiteret andelår m. julekrydderier og saltbagt selleri
  • Blomkålsgratin m. mornay sauce
  • Spaghetti & meatballs med parmesan & urter
  • Ratatouille på tomat
  • Falafel, yoghurt, koriander & chili

DET KOLDE

  • Sprøde grøntsags snacks fra den lokale landmand
  • Sprød grønkålssalat m. granatæbler, pærer og syltet dressing
  • Klassisk waldorf salat
  • Salat m. friske figner, pinjekerner og senneps vinaigrette
  • Bagte beder i flere farver med lagret æble eddike
  • Salat på byg kerner, kørvel, blomkål, citron & gedefeta
  • Bønnesalat m. mandler og karse

DESSERT

  • Klassisk Ris a la mande m. lun kirsebær sauce
  • Ostebræt m. udvalgte modne oste, sødt & sprødt

 

Og det kan ske, vi ændrer lidt i menuen, da vi elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

MENU

fra mandag d. 06. januar 

BRØD OG DIP

  • Hjemmebagt surdejsbrød m. rørt smør, krydderolier & dip

FORRET

  • Fisketerrin m. tigerejer i noritang, wasabi mayo og urter
  • Fiskefrikadeller m. rørt remoulade
  • Bruchetta m. tomat, basilikum og olivenolie
  • Sprøde padrons m. sesam

DET VARME

  • Braiseret kalveskank m. ristede svampe, syltede perleløg og timian crumble
  • Hotwings m. hjemmelavet BBQ sauce
  • Vegetar Dahl m. kartoffel, kikærter, abrikoser, linser og varme krydderier
  • Spaghetti & meatballs med parmesan & urter
  • Baji m. spinat og løg serveret m. saltet yoghurt og spicy chutney
  • Ristede kartofler m. smør og urter

DET KOLDE

  • Sprøde grøntsags snacks fra den lokale landmand
  • Nudelsalat m. peanuts, koriander, kål og spire
  • Klassisk cæsar salat m. ansjoser, Arla unika, sprøde croutoner og dressing
  • Coleslaw på spidskål, fennikel, dild og citron
  • Bagte gulerødder m. timian, citron og ristede mandler
  • Grønkålssalat m. æbler, tørrede frugter og mild senneps vinaigrette

DESSERT

  • Æbletrifli m. makroner og ribs
  • Ostebræt m. udvalgte modne oste, sødt & sprødt

 

Og det kan ske, vi ændrer lidt i menuen, da vi elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

En del af familien...

Book Bord