Tirsdag til lørdag fra kl. 17.00 - 21.00

Vi tilbyder hver aften et ta’ selv bord, hvor der er fokus på bæredygtighed, økologi, grøntsagsretter, frilandskød og i det hele taget dejlig mad til en god pris.

Menuen ændres hver 2-3. mdr.

MENU

fra tirsdag d. 07. januar til d. 29. februar

BRØD OG DIP

  • Hjemmebagt surdejsbrød m. rørt smør, krydderolier & dip

FORRET

  • Fisketerrin m. tigerejer i noritang, wasabi mayo og urter
  • Fiskefrikadeller m. rørt remoulade
  • Bruchetta m. tomat, basilikum og olivenolie
  • Sprøde padrons m. sesam

DET VARME

  • Braiseret kalveskank m. ristede svampe, syltede perleløg og timian crumble
  • Hotwings m. hjemmelavet BBQ sauce
  • Vegetar Dahl m. kartoffel, kikærter, abrikoser, linser og varme krydderier
  • Spaghetti & meatballs med parmesan & urter
  • Baji m. spinat og løg serveret m. saltet yoghurt og spicy chutney
  • Ristede kartofler m. smør og urter

DET KOLDE

  • Nudelsalat m. peanuts, koriander, kål og spire
  • Klassisk cæsar salat m. ansjoser, Arla unika, sprøde croutoner og dressing
  • Coleslaw på spidskål, fennikel, dild og citron
  • Bagte gulerødder m. timian, citron og ristede mandler
  • Grønkålssalat m. æbler, tørrede frugter og mild senneps vinaigrette

DESSERT

  • Æbletrifli m. makroner og ribs
  • Ostebræt m. udvalgte modne oste, sødt & sprødt

 

Og det kan ske, vi ændrer lidt i menuen, da vi elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

MENU

fra tirsdag d. 03. marts til d. 02. maj

BRØD OG DIP

  • Hjemmebagt surdejsbrød m. rørt smør, krydderolier & dip

FORRET

  • Saltet kuller, fed creme fraiche, karse, agurk, sprødt rugbrød & rogn
  • Fiskefrikadeller m. rørt remoulade & grillet citron
  • Bruchetta m. tomat, basilikum og olivenolie

DET VARME

  • Culottesteg m. confiterede tomater, syltede løg & estragon
  • Lammekæber m. mynte & sauce med indiske noter
  • Kylling fra Hopballe Mølle m. rabarber, agurk og raps
  • Spaghetti bolognese
  • Falafel m. yoghurt & sumak
  • Små kartofler m. urtesmør & havsalt
  • Hønsesauce tilsmagt m. sherry & svampe

DET KOLDE

  • Ris nudler m. spirer, gulerødder, mynte, chili & peanuts
  • Cæsar salat på kål m. ansjoser, Arla unika, sprøde croutoner og dressing
  • Couscous m. abrikos, persille, fermenterede citroner & olivenolie
  • Bagte gulerødder m. rygeost, græskarkerner & karse
  • Rå marinerede broccoli m. bønner, sesam & koriander
  • Små salater, cruditeer, urter, sprødt rugbrød & hyldeblomst
  • Pesto, humus & syltede hengemte sager

DESSERT

  • Klassisk tiramisu m. mascarpone, espresso & revet chokolade
  • Ostebræt m. udvalgte modne oste, sødt & sprødt

 

Og det kan ske, vi ændrer lidt i menuen, da vi elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

Kødfri mandag kl. 17:00 - 20:00

Som noget helt nyt kører vi hver mandag “kødfri mandag”.

Vi server suppe ad libitum uden kød, men stadig med alt den gode topping.

Alt det du kan spise: 70 kr.

En del af familien...

Book Bord