tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me

Tirsdag til lørdag fra kl. 17.00 - 21.00

Vi har haft kæmpe succes med vores lækre Tá selv bord. Dette koncept tilpasses nu så det skaber tryghed for gæsten, men samtidig ikke ændrer på indhold og varietet.

Vi vil nemlig fortsat kunne tilbyde et madmekka med forskellige valgmuligheder, med mulighed for, at få tallerken fyldt op flere gange. Kort fortalt har vi valgt at flytte kokken ud i midten af restauranten, hvorfra han vil anrette tallerkenen for gæsten.

I vælger mellem kød, fisk eller fugl, og vil herefter få serveret et hav af lækre salater,

kartofler og andet grønt direkte ved bordet – ja, i det hele taget dejlig mad til en god pris.

Er der noget du ønsker mere af, ja så fylder vi bare op.

 

Menuen ændres hver 2-3. mdr.

MENU

fra mandag d. 18. maj

FORRET

Søkogte rejer, danske asparges, synet fløde & dild

 

HOVEDRET – vælg mellem:

Rosa stegt okse m. urter & peber

Kalkun roast i røget BBQ marinade

Laks m. sesam, soya, ingefær & honning

 

SALATER – serveret ved bordet

Tomatsalat i flere farver, feta, urter & lagret eddike

Hjertesalat, edamamebønner, radiser, sprødt & klassisk cæsardressing

Belugalinser, kikærter, koriander, grillet peberfrugt & chimichurri

TILBEHØR – serveret ved bordet

Nye kartofler med havsalt, smør og et hav af urter

Spiselaugets signature sauce

Chilimayo m. sort sesam & lime

Hvidløgs smør med urter

 

DESSERT

Hjemmelavet koldskål m. vanilje, citron & bær

OST

3 gode råmælksoste m. sødt, sprødt & blødt

 

Og det kan ske, vi ændrer lidt i menuen, da vi elsker at være kreative og gerne vil bruge de bedste samt mest friske råvarer

En del af familien...

Book Bord