Aftenkort mandag til lørdag

Social dining

Aftenkortet starter kl. 17:00 og køkkenet lukker kl. 21:00. Men I er selvfølgelig velkommen til at sidde længere. 

Som et nordisk moderne brasserie, har vi gjort det simpelt og enkelt, så prisen er skarp. Menuen er én ret – nemlig vores favorit ret. Men da vi har et par stykker, skifter vi menuen fire gange om ugen. Retterne er enkle, men naturlige og smagfulde, tager udgangspunkt i årstidens råvarer og for at holde det simpelt, så spiser du til du er mæt. 

Har du nogen allegener skal du ringe på forhånd på +45 31 41 20 22 – så fikser vi et godt alternativ til dig.

Børn under 3 år er gratis og for børn mellem 3-10 år er der halv pris.

– Vi er et moderne folkeligt brasserie for livsnydere der sætter pris på god mad og vin.

DINNERDAYS MENU FRA 15. TIL 23. OKTOBER

3-RETTERS MENU

Forret:
Torsk med fed fløde, grøn olie, saltet kålrabi, agurk, hyben og tallerkensmækker

Hovedret:
Rosastegt kalv med tørrede urter, tyttebær, stegte og syltet svampe, løg, kål og krydder sauce. Serveres med urtekartofler

Dessert:
Pocheret pære i kamillesirup, saltkaramel, skovsyre, crumble på hasselnød og vaniljeis
 
Pris: 215,- pr. pers. ekskl. billetgebyr

MENU FRA 25. OKTOBER TIL 13. NOVEMBER

mandag - efterårsgryde

Menu:

Ølbraiseret svinekæber i varme krydderier. Grov mos med persille og muskat. Vinter grønkål med pære dressing, let saltet agurk og ristede valnødder.

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

tirsdag - Kylling danois

Menu:

Kyllingebryst med sauce suprême. Rabarber kompot, syltet agurk, frisk persille, kartofler og hjertesalat med mormor dressing. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

onsdag & torsdag - mellemøsten

Menu:

Marokkansk kalkun med Ras El Hanout. Fattoush salat med ristet fladbrød, hummus, muhammara, safran ris og falafel.  

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 345,- pr. pers. 

Fredag & lørdag - Asian street food

Menu:

Tonkatsu med teriyaki og forårsløg.

Tempura rejer med sød Wasabi mayo.

Stegte ris med grønt.

Laks marineret i ponzu.

Kål vendt med kimchi dressing. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 345,- pr. pers. 

Dessert

Æbletærte med vaniljeis og brændt hvid chokolade
65,- 

Bobler og snacks
85,-

Dessert inkl. øko filter kaffe & avec
Vælg mellem: Bailey, cognac eller whiskey 3cl.
85,-

Irish coffee
65,- 

Tilkøb 30 min

Vil I gerne drikke lidt længere? 

Tilkøb 30 min: 50,- pr. pers. 

MENU FRA 15. NOVEMBER TIL 18. DECEMBER

mandag - efterårsgryde

Menu:

Ølbraiseret svinekæber i varme krydderier. Grov mos med persille og muskat. Vinter grønkål med pære dressing, let saltet agurk og ristede valnødder. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

tirsdag - Kylling danois

Menu:

Kyllingebryst med sauce suprême. Rabarber kompot, syltet agurk, frisk persille, kartofler og hjertesalat med mormor dressing. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

ONSDAG & TORSDAG - Asian street food

Menu:

Tonkatsu med teriyaki og forårsløg.

Tempura rejer med sød Wasabi mayo.

Stegte ris med grønt.

Laks marineret i ponzu.

Kål vendt med kimchi dressing. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 345,- pr. pers. 

Fredage er vi fuldt booket med private selskaber

LØRDAG - julemiddag

DET KOLDE 
Æg, glaceret gulerod, estragon mayo og urter
Hvide sild med kapers & løg
Klassisk høns i asparges
Paneret rødspætte med grov remoulade
Surdejsbrød, groft rugbrød og smør

DET VARME  
Confiteret svinebryst med karamelliseret løg
Cremede stegte svampe med palmekål, hvidløg og timian
Sprød grønkålssalat med pærer og syltet dressing
Ovnbagte kartofler med urter
Kraftig andesauce

DET SØDE 
Kirsebær – vanilje – chokolade

DRIKKEVARER
Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede lemonade, cocktails, alkoholfri øl og vin, isvand samt kaffe og the

Pris 3 timer: 475,- pr. pers. 

LØRDAG - JULEMIDDAG VEGETARISK

DET KOLDE 
Æg, glaseret gulerod, estragon mayo og urter
Hvide sild med kapers & løg
Tartelet med asparges i cremet sauce
Paneret selleri med grov remo
Surdejsbrød, groft rugbrød og smør

DET VARME  
Glaceret tofu med karamelliseret løg
Cremede stegte svampe med palmekål, hvidløg og timian
Sprød grønkålssalat med pærer og syltet dressing
Ovnbagte kartofler med urter
Kraftig andesauce

DET SØDE 
Kirsebær – vanilje – chokolade

DRIKKEVARER
Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede lemonade, cocktails, alkoholfri øl og vin, isvand samt kaffe og the

Pris 3 timer: 475,- pr. pers.