Aftenkort mandag til lørdag

Aftenkortet starter kl. 17:00 og køkkenet lukker kl. 21:00. Men I er selvfølgelig velkommen til at sidde længere. 

Som et nordisk moderne brasserie, har vi gjort det simpelt og enkelt, så prisen er skarp. Menuen er én ret – nemlig vores favorit ret. Men da vi har et par stykker, skifter vi menuen fire gange om ugen. Retterne er enkle, men naturlige og smagfulde, tager udgangspunkt i årstidens råvarer og for at holde det simpelt, så spiser du til du er mæt. Maden bliver serveret som dele-mad på bordene.

For at beholde gennemsigtigheden så er vores aftenmenuer inkl. ad libitum drikke. 

– Vi er et moderne folkeligt brasserie for livsnydere der sætter pris på god mad og vin.

MENU FRA 01. SEPTEMBER TIL 14. OKTOBER

mandag - wienerschnitzel

Menu:

Wienerschnitzel med brasede kartofler stegt i smør, ærter, brunet smør og selvfølgelig en “dreng”

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

tirsdag - fish & chips

Menu:

Crispy hvid fisk i Beer Batter

Sprøde fritter med ramsløg 

Ærtepure med mynte og hvidløg 

Tatarsauce med kapers og rødløg

Grøn salat med senneps vinaigrette

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

onsdag & torsdag - mexi night

Menu:

Hvidløgsmarineret Flank steak

Pulled chicken i BBQ

Bønnesalat med lime, mynte og honning 

Frisk tomatsalsa mættede i urter

Spidskålsalat med citron 

Hjemmelavet guacamole 

Taco chips med saltet yoghurt 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, tequila cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 345,- pr. pers. 

Fredag & lørdag - Asian street food

Menu:

Tempura rejer med sød chili mayo, karse og ristede sesamfrø

Forårsruller med stegte grøntsager og sweet sauce

Asiatisk spidskålssalat med Kimchi, mynte og Wasabi nødder

Braiseret svinebryst i Hoisinsauce, forårsløg og hvidløg

Pan fried noodles med gulerødder og urter

Rejechips med Galanga sauce

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 345,- pr. pers. 

dessert

Råmarineret ananas i safran med saltkaramel mousse
Pris: 65,-

Bobler & snacks
Pris 65,-

Dessert inkl. øko filter kaffe & avec. Vælg mellem Bailey, cognac eller whiskey 3 cl. 
Pris 85,-

Irish coffee
Pris 65,-

Tilkøb 30 min.

Vil I gerne drikke lidt længere? 

Tilkøb 30 min: 50,- pr. pers. 

DINNERDAYS MENU FRA 15. TIL 24. OKTOBER

3-RETTERS MENU

Forret:
Torsk med fed fløde, grøn olie, saltet kålrabi, agurk, hyben og tallerkensmækker

Hovedret:
Rosastegt kalv med tørrede urter, tyttebær, stegte og syltet svampe, løg, kål og krydder sauce. Serveres med urtekartofler

Dessert:
Pocheret pære i kamillesirup, saltkaramel, skovsyre, crumble på hasselnød og vaniljeis
 
Pris: 215,- pr. pers. ekskl. billetgebyr

MENU FRA 25. OKTOBER TIL 13. NOVEMBER

mandag - efterårsgryde

Menu:

Ølbraiseret svinekæber i varme krydderier. Grov mos med persille og muskat. Vinter grønkål med pære dressing, let saltet agurk og ristet valnødder. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

tirsdag - Kylling danois

Menu:

Kyllingebryst med sauce suprême. Rabarber kompot, syltet agurk, frisk persille, kartofler og hjertesalat med mormor dressing. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 245,- pr. pers. 

onsdag & torsdag - mellemøsten

Menu:

Marokkansk kalkun med Ras El Hanout. Fattoush salat med ristet fladbrød, hummus, muhammara, safran ris og falafel.  

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 345,- pr. pers. 

Fredag & lørdag - Asian street food

Menu:

Tonkatsu med teriyaki og forårsløg.

Tempura rejer med sød Wasabi mayo.

Stegte ris med grønt.

Laks marineret i ponzu.

Kål vendt med kimchi dressing. 

Inkl. ad libitum: Husets hvid- og rødvin, øl, hjemmelavede skovbær iste, cocktail, alkoholfri øl og vin samt isvand 

Pris 2 timer: 345,- pr. pers.