bryllup

Restauranten er placeret i hjertet af Godsbanen, som er center for kunst og kultur i Aarhus. Hermed får I muligheden for at afholde jeres bryllup i nogle anderledes og spændende omgivelser, som er med til at skabe en mindeværdig dag. Vi råder over flere forskellige bryllupslokaler, som kan sætte rammen for jeres dag. Lokalerne kan både egne sig til den intime fest for de nærmeste og den helt store bryllupsfest, som varer langt ud på natten.

Mad og drikke

Vores erfarne køkken sammensætter en menu med sæsonens råvarer, så vi kan garantere en høj kvalitet og velsmagende mad.

Vi forstår, at hver en detalje er vigtig i jeres bryllup, og derfor sammensætter vi hele aftenen ud fra vores ekspertise og jeres præferencer.

Spiselauget har gennem årene afholdt mange bryllupper, og vi har derfor god erfaring både med forberedelserne og afviklingen af jeres fest.

Kuvertpris fra 800,-       ex. lokaleleje og av-udstyr

lokaler

Remisen: 

På Spiselauget Godsbanen, har vi drømmelokalet til et bryllup. Lokalet ligger uforstyrret og med direkte adgang ud til gårdhaven. Lokalet kan rumme op til 100 spisende gæster. Vi anbefaler private selskaber at leje Remisen. Lokaleleje udregnes efter varighed og behov.

Restaurant / Foyer: 

Det er også muligt at være i vores restaurant / Foyer. Restauranten er et åbent lokale sammen med Foyeren, hvortil det ikke er muligt at lukke af til. Lokaleleje udregnes efter varighed og behov.