EVENT - cocktails & brunch

DJ – lækker brunch – cocktails, vin og øl 

SØNDAG D. 23. MAJ KL. 11:30 TIL 15:00

Cocktails & brunch

Kom med til Cocktails & Brunch – Vi hygger i coronavenlige omgivelser – der vil være DJ som spiller hits, I med garanti kan synge med på.  I sidder ved bordet og nyder en fyldig brunch med ad libitum drikkevarer i  3,5 time.

Cocktails & Brunch er et dagsarrangement, hvor vi nyder helligdagen på bedste vis. Vi starter kl. 11:30 med et glas velkomstsbobler og snacks. Herefter får i vores lækre brunch serveret ved bordene og vores ad libitum drikke bestående af et bredt udvalg af Mimosas, fadøl, husets vine og selvfølgelig bartenderens cocktails – er du til det alkoholfrie vil der være en mocktail, alkoholfri øl og vin samt hjemmelavede lemonade. Arrangementet slutter igen kl. 15:00. 

Du vælger selv din brunch; 

DEN KLASSISKE

Hindbærymer med hjemmelavet granola. Varmrøget laks fra Færøerne. Hjemmelavet hønsesalat. Ravost med sødt. Halv avokado med hytteost og purløg. Charcuteri med sprødt, surt og knas. Røræg med pølser, bacon og karse. Ovnbagte kartofler med kerner. Belgisk vaffel med choko og hasselnød. Hertil hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og øko smør.

DEN VEGETARISKE

Hindbærymer m. Hjemmelavet granola. Varmrøget laks fra Færøerne. Frisk øko frugt. Ravost med sødt. Halv avokado med hytteost og purløg. Svampe/kikærte smørelse. Hertil Røræg med radiser og karse. Ovnbagte kartofler m. kerner. Belgisk vaffel med choko og hasselnød. Hertil hjemmebagt surdejsbrød, rugbrød og øko smør.

 

Eventet starter kl. 11:30 og slutter igen kl. 15:00. 

 

Pris: 495 kr. pr. person. inkl. ad libitum drikke i 3,5 time.