tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me

Restauranten med de skæve vinkler

Spiselauget udgør et fællesskabende centrum på Godsbanen, hvor over 100 entreprenante virksomheder har hjemme. Spiselaugets kerneydelse er at servicere både husets interne brugere og byens borgere med enkel og velsmagende mad.

Foruden Godsbanens interne aktiviteter afvikler Spiselauget et stort antal arrangementer, workshops, koncerter, konferencer, møder og private begivenheder.

Lokale faciliteterne på Godsbanen gør det muligt at afvikle arrangementer med op til 3.000 gæster med parkering lige ude for døren. Spiselauget kan tilbyde skræddersyet løsninger til alt lige fra mødeforplejning, bryllupper, barnedåb og fødselsdage. De mange lokaler på godsbanen kan indrettes og tilpasses alt efter behov, den rå arkitektur skaber unikke rammer til enhver begivenhed.

Spiselauget er samarbejdspartner og leverandør for nogle af de største kulturelle begivenheder i Danmark. Hver sommer rykker Spiselaugets Madboder ud på musikfestivaler, madmarkeder og koncerter for at servicerer gæsterne med StreetFood. Hvert år serverer Spiselauget mellem 80.000 til 100.000 måltider i vores madboder.

Spiselauget spænder vidt og dækker gæsternes behov med en total løsning.

Vi har mange års erfaring med økologiske råvarer og vores køkken er altid nysgerrig efter hvad sæsonen byder på af lokale råvarer.

– Intet arrangement er for stort eller småt.

…og så er vi så glade for vin at vi importerer det hele selv, både til os selv og vores to filialer Pica Pica og MasVino Vinbodega.

En del af familien...

;
Book bord