tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me

MANDAG: MONDAY ROLLS

DAGE: MANDAGE I NOVEMBER   •   FRA KL. 17:00

Kom og prøv vores nye “Monday Rolls”. Street food hotdogs som du kender dem fra festivalerne, 2 forskellige varianter; ramsløgs pølse m. syltede rødløg, stegte østerhatte, sennep & ketchup. Pulled chicken m. tomat, urter, tomatsalsa og frisk revet parmasan. Hertil serveres grove fritter og øko dip.   

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere,

så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

 

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

_DSC4820

TIRSDAG: STEGT FLÆSK OG PERSILLE

DAGE: TIRSDAGE I NOVEMBER & DECEMBER  •   FRA KL. 17:00

Vi laver danmarks nationalret alle tirsdage i november og december (til og med d. 22. december)

Spis alt den stegt flæsk med kartofler og hjemmelavet persillesauce du kan. Og der er selvfølgelig også syltede rødbeder til. Julen starter tidligt i år 🙂

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

(OBS! ikke gældende d. 10. november, der er det Mortensaften)

DSC4461-concentrate

ONSDAG: FRANSK COQ AU VIN

DAGE: ONSDAGE I NOVEMBER & DECEMBER  •   FRA KL. 17:00

Kom og smag en bid af Frankrig, vi serverer nemlig den klassiske franske bonderet; Coq au vin. Det bliver serveret med grov kartoffelmos med urter og smør. For at få lidt sprødt, får I selvfølgelig også en frisk salat med sennepsvinaigrette.

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

 DESSERT

Tilkøb alle ugens dage   •   fra kl. 17:00

 

CHEESECAKE 

med bær

65,-

 

GATEAU MARCEL

klassisk fransk chokoladekage

65,-

DSC4559-concentrate

TORSDAG: GRÆSK SOUVLAKI

DAGE: TORSDAGE I NOVEMBER & DECEMBER  •   FRA KL. 17:00

 

Dagens menu står på græsk Souvlaki, du ved, det de kalder for græske kebab. Det serverer vi naturligvis med græske kartofler (ja bevares, kartofler er danske, men de tilsættes en masse græske krydderier og citron) samt tomatsalat med White Cheese og løg – og ikke mindst tzatziki.

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

 

FREDAG & LØRDAG: SLIDERS & POMMES – JA TAK!

DAGE: FREDAGE & LØRDAGE I NOVEMBER  •   FRA KL. 17:00

Gælder til og med d. 21. november. Spis alle de sliders og pommes du kan i 1,5 time. Der vil være 3 forskellige versioner: crispy chicken med frisk slaw, langtidsstegt okse med karameliserede løg og en vegetarisk udgave med friteret aubergine. Der bliver serveret sprøde fritter til og en pokkers masse dip: estragon, ketter og chili.

Hele herligheden koster 295 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person.

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

JULEFROKOST PÅ SPISELAUGET

DAGE: FREDAGE & LØRDAGE I NOVEMBER  •   FRA KL. 17:00

Gælder fra d. 27. november

 

Kom til Spiselaugets julefrokost. Vi starter med:

FORRET
Gravad laks med dildsauce
Klassiske hvide sild med kapers og løg
Marinerede stegte sild med peberrod
Paneret rødspætte med grov remo
Hjemmebagt surdejsbrød og groft rugbrød

HOVEDRET
Confiteret svinebryst og rosastegt andebryst med kanel og tyttebær
Medister med hjemmelavet rødkål
Stegte kartofler i andefedt og salvie
Kraftig andesauce

DESSERT
Kirsebær • vanilje • hvid chokolade

 

2 retter: forret & hovedret
inkl. drinks, øl, vand og vin i 2 timer
Pris: 295,-
3 retter: forret, hovedret & dessert
inkl. drinks, øl, vand, vin og kaffe/te i 3 timer
Pris: 345,-

En del af familien...

Book bord