tube100.me tube200.me porn700.me blueporn.me porn10.me porncf.me porn900.me silverporn.me porn40.me roxporn.me

REJEGILDE HVER MANDAG

DAGE: HVER MANDAG I OKTOBER   •   FRA KL. 17:00

Smagen af middelhavet.

Hver mandag i hele oktober holder vi rejegilde. Konceptet er enkelt:

Spis lækre pil-selv-rejer med lækkert surdejsbrød og aioli, og drik ad libitum vin og cava i restauranten.

Hele herligheden får du til 200kr pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere,

så kan man forlænge det med 30 minutter for 50kr ekstra pr. person.

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

_DSC2602-kopi

INDIAN SUMMER NIGHT

DAGE: TIRSDAGE I OKTOBER   •   FRA KL. 17:00

Indien er kendt for deres lækre vegetariske dahl og chicken Masala.

Hver tirsdag kan du opleve stemningen og duften af lækker dahl, naan brød, raita, ris og chicken masala samt øl og vin i lange baner.

Og drikker du ikke alkohol, så kan du prøve en af vores to hjemmelavede safter. Der er mad indtil du ikke kan spise mere og ligeledes kan du drikke øl og vin til du skammer dig.

Hele herligheden får du til 200kr pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

 

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

“CHICKEN GUMBO”

ALLE ONSDAGE I  OKTOBER  •   FRA KL. 17:00

New Orleans stemning

Duften af grill og lyden af jazz og blues fylder rummet.

Hofretten er denne dag Chicken Gumbo med grov kartoffelmos og krydrede pølser.

Her kan du selvfølgelig også drikke øl, vin og saft til du ikke kan mere.

 

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

 

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

 

¨PERSISK KÔFTE¨

DAGE: TORSDAGE I OKTOBER   •   FRA KL. 17:00

Tusind og en nat

Vi kender alle Alladin og De Fyrretyve Røvere og lukker man øjnene kan man næsten dufte krydderierne i gaderne.

Denne aften serverer vi falafel, bulgursalater med feta og friske urter, Baba Ganoush og selvfølgelig den persiske ´frikadelle´ Köfte.

Spis lækker mad og drik vin, øl og saft ad libitum.

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

 

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

Buena onda de Mexico

Dage: fredage og lørdage i oktober   •   Fra kl. 17:00

Spiselauget Presenta – Buena onda de Mexico

Good vibes from Mexico er netop temaet hver weekend i september og oktober.

Vi laver lækker stemning og serverer lækre majschips med hjemmelavet guacamole, salsa og taco i lange baner og selvfølgelig ad libitum Margaritas, vin og øl.

Så lad overskægget gro, hiv din Sombrero frem og kig ned til fede aftener på Spiselauget.

 

Hele herligheden koster 295 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person.

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

SUPPE

DAGE: MANDAGE I NOVEMBER   •   FRA KL. 17:00

Spis alt den suppe du kan. Vi har 3 varianter, alle kokkens favoritter. Vælg mellem kartoffel & porre, cremet karry eller varm rød thaisuppe.

For at det ikke skal gå op i opløsning, serverer vi selvfølgelig også en masse lækre toppings,

fx sprøde kikærter, linsesalat, creme fraiche, hjemmebagt surdejsbrød mm.

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere,

så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

 

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

_DSC1904

STEGT FLÆSK OG PERSILLE

DAGE: TIRSDAGE I NOVEMBER & DECEMBER  •   FRA KL. 17:00

Vi laver danmarks nationalret alle tirsdage i november og december (til og med d. 22. december)

Spis alt den stegt flæsk med kartofler og hjemmelavet persillesauce du kan. Og der er selvfølgelig også syltede rødbeder til. Julen starter tidligt i år 🙂

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

(OBS! ikke gældende d. 10. november, der er det Mortensaften)

FRANSK COQ AU VINE

DAGE: ONSDAGE I NOVEMBER & DECEMBER  •   FRA KL. 17:00

Kom og smag en bid af Frankrig, vi serverer nemlig den klassiske franske bonderet; Coq au vin. Det bliver serveret med grov kartoffelmos med urter og smør. For at få lidt sprødt, får I selvfølgelig også en frisk salat med sennepsvinaigrette.

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

 DESSERT

Tilkøb alle ugens dage   •   fra kl. 17:00

 

CHEESECAKE 

med bær

65,-

 

GATEAU MARCEL

klassisk fransk chokoladekage

65,-

GRÆSK SOUVLAKI

DAGE: TORSDAGE I NOVEMBER & DECEMBER  •   FRA KL. 17:00

 

Dagens menu står på græsk Souvlaki, du ved, det de kalder for græske kebab. Det serverer vi naturligvis med græske kartofler (ja bevares, kartofler er danske, men de tilsættes en masse græske krydderier og citron) samt tomatsalat med White Cheese og løg – og ikke mindst tzatziki.

Hele herligheden får du til 195 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

 

_DSC1438

SLIDERS & POMMES – JA TAK!

DAGE: FREDAGE & LØRDAGE I NOVEMBER  •   FRA KL. 17:00

Gælder til og med d. 21. november. Spis alle de sliders og pommes du kan i 1,5 time. Der vil være 3 forskellige versioner: crispy chicken med frisk slaw, langtidsstegt okse med karameliserede løg og en vegetarisk udgave med stegte svampe. Der bliver serveret sprøde fritter til og en pokkers masse dip: estragon, ketter og chili.

Hele herligheden koster 295 kr. pr. person, for 1,5 timers fri mad og drikke, og hvis man gerne vil blive lidt længere, så kan man forlænge det med 30 minutter for 50 kr. ekstra pr. person.

Mad og drikke bliver serveret ved bordene • Tiden stopper først når man afleverer sine glas i baren.

 

JULEFROKOST PÅ SPISELAUGET

DAGE: FREDAGE & LØRDAGE I NOVEMBER  •   FRA KL. 17:00

Gælder fra d. 27. november

 

Kom til Spiselaugets julefrokost. Vi starter med:

FORRET
Gravad laks med dildsauce
Klassiske hvide sild med kapers og løg
Marinerede stegte sild med peberrod
Paneret rødspætte med grov remo
Hjemmebagt surdejsbrød og groft rugbrød

HOVEDRET
Confiteret svinebryst og rosastegt andebryst med kanel og tyttebær
Medister med hjemmelavet rødkål
Stegte kartofler i andefedt og salvie
Kraftig andesauce

DESSERT
Kirsebær • vanilje • hvid chokolade

 

2 retter: forret & hovedret
inkl. drinks, øl, vand og vin i 2 timer
Pris: 295,-
3 retter: forret, hovedret & dessert
inkl. drinks, øl, vand, vin og kaffe/te i 3 timer
Pris: 345,-

En del af familien...

Book bord